Очакваният фокус към средния ценови сегмент на новия Samsung Galaxy

...
Очакваният фокус към средния ценови сегмент на новия Samsung Galaxy
Коментари Харесай

Спецификации и цена на Samsung Galaxy M34 бяха публикувани от авторитетен източник

Очакваният фокус към междинния ценови сегмент на новия Samsung Galaxy M34 продължава да притегля вниманието на международната софтуерна общественост. Информацията за този иден модел се усилва, с помощта на одобрения източник Yogesh Brar. 

Той показа основни характерности, предстоящата цена на дребно, и по кое време ще бъде показано устройството.

Според неговия отчет, Samsung Galaxy M34 ще бъде оборудван с 6,64-инчов Full HD+ AMOLED екран, който предлага периодичност на освежаване от 120Hz. Под капака на устройството ще бъде процесорът Exynos 1280. 

Очакванията са да подсигурява отлична продуктивност и успеваемост.

Спецификациите на смарт телефона включват още 50-мегапикселов главен датчик с оптична стабилизация. Батерията с потенциал от 6000mAh, също е важен детайл от характерностите. Би трябвало да обезпечи дълготрайна самостоятелност на устройството. Според споделените рекламни материали – до 2 дни.

Що се отнася до цената, се допуска, че новият Galaxy M34 ще бъде предлаган на цена сред 220 и 232 $.

Това ще зависи от конфигурацията на паметта. 

Това е относително покрай цената на предшественика му, Galaxy M33, чиято версия с 6GB RAM и 128GB вътрешна памет е на цена от 220 $. Според последните клюки, формалното показване на новия модел може да се състои още тази седмица, заради което ще следим обстановката интензивно.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР