Очакваме всеки момент ГЕРБ да вземе позиция дали ще стои

...
Очакваме всеки момент ГЕРБ да вземе позиция дали ще стои
Коментари Харесай

Пратиха Гюров съска срещу Радев: Проблемът настъпи, когато разбра, че ,,Промяната“ не е негова

Очакваме всеки миг ГЕРБ да вземе позиция дали ще стои до фризера, или ще поеме отговорно държание по отношение на българските жители, съобщи в студиото на „ Здравей, България ” депутатът от ПП-ДБ Андрей Гюров.
„ Очакваме след връщането на мандата възобновяване на диалозите. Искаме да чуем техните причини и съображения ”, добави той. По думите на народния представител обстановката се е трансформирала трагично, само че и двете страни би трябвало да намерят решение.
Гюров добави, че топката е в ръцете на ГЕРБ и от ПП-ДБ чакат позвъняване, с цел да бъдат възобновени договарянията за постоянно държавно управление.
„ Ние сме подготвени на всичко належащо и сме посочили, че имаме задоволително политическа храброст да взимаме верните решения за страната ”, безапелационен беше депутатът от „ Продължаваме Промяната – Демократична България ”.
Той разяснява и президента Румен Радев, който изостри тона при връчването на втория мандат.
„ Г-н Радев изгуби своя облик на обединител и водач на нацията. Той си разреши в един миг да вкара персоналния интерес. Досега постоянно сме говорили, че дейностите на президента демонстрират, че той не желае да има постоянно държавно управление в страната ”, съобщи Гюров.
Депутатът изрази подозрение в законосъобразността на думите на президента, че сформирането на кабинет с мандат на ПП-ДБ би било нецелесъобразно. „ Президентът сподели на всички какво е неговото отношение към Конституцията на страната, която внезапно му отесня. България би трябвало да им постоянен кабинет, а се видя, че той не желае това да се случи. Друго, което отива към тирания – негото предпочитание да се намеси в политическия живот на страната през негови планове, които не съумяват до момента да се получат. Президентът очакваше негови хрумвания да се извършват от „ Промяната ”, добави Андрей Гюров.
По думите му се вижда усилване на „ президентското лоби ” в обществото. След митингите по думите му президентът е обърнал палачинката:
„ Промяната знаеше от началото, че не е на президента. Проблемът настъпи, когато президентът разбра, че „ смяната “ не е негова “, съобщи Гюров.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР