Очаквам много динамична парламентарна сесия, защото началото на предизбората кампания

...
Очаквам много динамична парламентарна сесия, защото началото на предизбората кампания
Коментари Харесай

Караянчева: Румен Радев говори като беквокал на Корнелия Нинова

Очаквам доста динамична парламентарна сесия, тъй като началото на предизбората акция съвсем съответствува с нея, сподели във Варна ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева, която участва на почналия през днешния ден 12-ти летен университет на младежката конструкция на ГЕРБ.

Според нея тонът в Народното събрание ще е същият както преди изборите за Европейски парламент. Тя счита, че ще има много по-засилени политически диспути, тъй като това е опцията от парламентарната естрада да се насочат политически послания. Надявам се сътрудниците да не се увличат в черния пиар, да не бъдат толкоз жлъчни и арогантни от време на време, добави Караянчева.

За идната сесия тя сподели още, че Народно събрание има 18-то несъгласие от президента, което следва да бъде прегледано идната седмица. Караянчева добави, че есенната сесия е бюджетна, тъй като това е най-важният закон на страната.

Структурите на ГЕРБ са мобилизирани, работят и чакаме положително показване на идните избори, сподели още Караянчева в отговор на въпрос. По думите й август е месец за отмора, а хубавото е, че хората могат да си разрешат и по-дълги ваканции, което демонстрира, че стопанската система върви и покупателната дарба на българина се покачва.
Тя разяснява още за идните локални избори, че предизборните акции в България са извънредно изострени, с доста черен пиар, само че ГЕРБ ще останат правилни на себе си и продължат да работят както до момента - да описват какво е направено досега и какво може да се направи отсега нататък, което е положително за страната и за българските жители. Караянчева сподели още, че сега се работи върху платформата за локалните избори и в скоро време тя ще бъде официализирана.

В отговор на въпрос за рецензиите, отправени от президента Румен Радев на Шипка, Караянчева уточни, че не знае от кое място се осведоми президента, тъй като по думите ѝ "вчера в България беше ръководителят на Европейска комисия и сподели, че страната ни се развива извънредно добре, има стопански растеж ". Аз това го виждам и не знам дали той не се осведоми единствено от партийната телевизия на Българска социалистическа партия, тъй като приказва като беквокал на Корнелия Нинова, разяснява ръководителят на Народно събрание.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР