Очаква се в да имат натоварено лято, след като от

...
Очаква се в да имат натоварено лято, след като от
Коментари Харесай

Тотнъм опитва да отмъкне трансферна цел на Манчестър Юнайтед и Челси

Очаква се в да имат натоварено лято, откакто от управлението на отбора са дали обещание на Антонио Конте да го поддържат съществено на трансферния пазар, с цел да могат през идната акция да реализират високите цели на италианеца. “Шпорите ” към този момент привлякоха от, само че се чакат още доста промени.

На днешните си страници “Дейли Мейл ” оповестява, че лондончани са насочили интереса си към привличането на едно от най-актуалните имена на пазара - бранителят на Виляреал. От пробват да се възползват от своя коз в обстановката - е благосъстоятелност на отбора, само че прекара пролетния полусезон на “Естадио де ла Серамика ”. “Жълтата подводница ” желае да го вземе за непрекъснато и “шпорите ” са подготвени да им го предложат, с цел да понижат цената на Пау Торес.

Защитникът е считан за сигурен напускащ, откакто през предходната година също се очакваше да смени клубната си принадлежност, само че остана, с цел да играе с в Шампионската лига. Смята се, че цената на играча е 60 милиона евро, а мощен интерес към играча има още от страна на и.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР