Очаква се увеличение на мигрантския поток през българо-турската граница, но

...
Очаква се увеличение на мигрантския поток през българо-турската граница, но
Коментари Харесай

Янев: Всички проблеми по оградата на границата могат да бъдат отстранени до месец

Очаква се нарастване на мигрантския поток през българо-турската граница, само че към този момент ситуацията е спокойна. Това увери служебният министър председател Стефан Янев по време на визитата си в региона на Малко Търново. По думите му е направена нужната организация при възможен засилен поток от афганистански бежанци и при нужда има подготвеност за включване на още сили. Стефан Янев дефинира положението на оградата по границата като положително:

"Съоръжението е в положително положение, дано да го кажем по този начин, несъмнено има компрометирани сектори, само че не е трагично и всичко може да се направи в границите на един месец ".

На въпрос за политическата конюнктура, министър председателят Стефан Янев изрази очакване парламентарно показаните партии да създадат всичко належащо, с цел да не разочароват своите гласоподаватели:

"Очакванията на хората за смяна, упованията за нещо по-добро минават през гласуването на тези хора, които сега са в Народното събрание и надлежно те би трябвало да създадат това изпитание ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР