Очаква се руският президент Владимир Путин да промени тактиката и

...
Очаква се руският президент Владимир Путин да промени тактиката и
Коментари Харесай

Путин сменя тактиката в Украйна?

Очаква се съветският президент Владимир Путин да промени тактиката и да концентрира огневата си мощност върху източната част на Украйна, съгласно западни представители.

Когато Русия стартира нашествието на 24 февруари, завладяването на Украйна и свалянето на демократично определено държавно управление изглеждаше евентуално. На 23 март обаче станаха четири цялостни седмици война, а Русия към този момент е изтласкана от някои райони, означи Dailymail.

Явно поради това се чака Русия да промени военната си тактичност в Украйна и да консолидира своите доставки и логистични старания в източния район Донбас, вместо да се пробва да продължи напред завоеванието си на цялата страна.

Западен представител съобщи пред The ​​Times, че интелигентната опозиция на Украйна е „ провалила “ неправилните проекти и схващания на Русия, че украинците ще разрешат руснаците да влязат в страната им без доста борба.

Междувременно различен западен чиновник съобщи пред кореспонденти, че Москва активизира някои аварийни сили за намаляване на загубите. По думите му, изразената по-рано религия на Путин, че съветските войски ще бъдат приветствани в Украйна като “освободители”, е “катастрофална грешка”, която “фундаментално е опорочила способността им да успеят”.

Междувременно в северната част на страната почитан чиновник на Пентагона сподели, че съветската войска се е отдръпнала на повече от 28 благи източно от Киев през последните 24 часа и е почнала да открива отбранителни позиции на няколко фронта.

„ Украинците съумяха да изтласкат руснаците на 55 километра източно и североизточно от Киев “, сподели пред кореспонденти в сряда висшият чиновник, поискал анонимност.

Във вторник Пентагонът пресметна, че съветските сили са на към 20 километра от центъра на столицата. На северозапад „ те главно се окопават и откриват отбранителни позиции “.

Безразборните офанзиви на Москва опустошиха няколко украински града, а над 10 милиона души са напуснали домовете си.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР