Очаква се интензивен трафик и голямо струпване на автомобили по

...
Очаква се интензивен трафик и голямо струпване на автомобили по
Коментари Харесай

Ремонти по граничните пунктове могат да затруднят преминаването по празниците

Очаква се натоварен трафик и огромно скупчване на коли по граничните пунктове по време на идните празнични дни. Това съобщи на брифинг Аксиния Манчева от „ Гранична полиция “, съобщи БГНЕС.
Ремонти има по постройките на граничните пунктове „ Капитан Андреево “, „ Златарево “, „ Видин “, „ Лесово “. Фериботната връзка Оряхово – Бекет работи в светлата част на деня поради равнището на река Дунав.
Препоръката на служителите на реда е пасажерите да си плануват задоволително време, да си приготвят документите и да са подготвени за предстоящите скупчвания на граничните пунктове.
Симеон Русинов от ОД на МВР-София заяви, че в предпразничния ден целият трафик ще минава в двете посоки през тунел „ Витиня “. На 23 септември на входа за София ще има засилено полицейско наличие.
Бойко Рановски от „ Автомобилна администрация “ предизвести, че ще има инспекции за колани по рейсовете. Екипи на организацията ще наблюдават и нормалната възбрана в празничните дни за придвижване на тежкотоварни коли. Забраната не касае транспорта на взривоопасни товари и живи животни.
От началото на месеца са тествани 1071 учебни рейса, основани са 60 наставления, формирани са 7 акта за непредставяне на механически прегледи. Няма издадени актове за рейсове без колани на седалките.
Статистиката на " Автомобилна администрация " демонстрира, че от началото на годината са издадени 9042 за нарушавания, което е по-малко по отношение на същия интервал на предходната година. Основно са издадени актове за неспазване времената за отмора, карта за подготовка на лидера, уверение за психическа валидност.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР