Очаква се генералният директор на британската разузнавателна служба МИ-6 да

...
Очаква се генералният директор на британската разузнавателна служба МИ-6 да
Коментари Харесай

Директорът на МИ-6 се очаква да запази поста си след Брекзит

Очаква се генералният шеф на английската разследваща работа МИ-6 да остане на поста си след навършване на пенсионна възраст тази година, с цел да управлява организацията в интервала след Брекзит, заяви Ройтерс, като се базира на в. "Таймс ".

Петдесет и пет годишният Алекс Йънгър, трябваше да се отдръпна през ноември след пет години на поста. Но публични чиновници желаят той да продължи да извършва функционалностите си, с цел да покрие интервала от 12 до 24 месеца, откакто Англия напусне Европейския съюз, написа в. "Таймс ".

Ако министър председателят Тереза Мей и външният министър Джеръми Хънт потвърдят удължаването на пълномощията му, той ще стане най-дълго служилият началник на английското разузнаване от 60-те години насам. Генералните шефове на МИ-6, познати с кодовото име "Це ", нормално заемат поста не повече от пет години.

Андрю Паркър, общоприет шеф на контраразузнаването МИ-5, се съгласи да остане на поста си до 2020 година Той беше назначен през 2013 година

Службата МИ-6 е организация за външно разузнаване на Англия, която извършва задания по отбрана на ползите на страната зад граница.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР