Обявявам оставката на г-жа Мая Божидарова Манолова като обмусман. Това

...
Обявявам оставката на г-жа Мая Божидарова Манолова като обмусман. Това
Коментари Харесай

Обявиха в парламента оставките на Манолова и депутат от БСП

Обявявам оставката на госпожа Мая Божидарова Манолова като обмусман. Това разгласи ръководителят на 44-ото Народно заседание Цвета Караянчева. Заместник-омбудсманът Диана Ковачева ще встъпи в длъжността омбудсман до избирането на нов.
Припомняме, че Мая Манолова подава оставката си като омбудсман в деловодството на Народното събрание на 3 септември 2019 година.
„ Направих го, тъй като колкото и самообладание да има човек, то се изчерпва “, сподели тя.
Относно кандидатурата ѝ за кмет на София и за това кой ще влезе в инициативния ѝ комитет, Манолова уточни, че отговори на тези въпроси ще даде на следващия ден в НДК. Тя е безапелационна, че ще приема поддръжката на всички жители на София, без значение от техния цвят и техните убеждения.
Междувременно, Народното събрание одобри оставката на депутата от Българска социалистическа партия Иван Генов.
Гласуването на предварителното му освобождение бе залажено като точка втора за днешния пленарен ден.
Той бе определен за депутат от листата на 6-ти многомандатен изборен регион – Враца на парламентарните избори през 2017 година
Генов е някогашен изпълнителен шеф на АЕЦ " Козлодуй " ЕАД. " Оттеглям се по персонални аргументи. Решението ми е премислено и не е непринудено. Не считам, че през оставащите седмици до началото на новия парламентарен сезон нещо ще го промени ", съобщи Иван Генов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР