Обвиняем за убийството на словашкия журналист Ян Куциак е признал,

...
Обвиняем за убийството на словашкия журналист Ян Куциак е признал,
Коментари Харесай

Обвиняем за убийството на журналиста Ян Куциак призна вината си

Обвиняем за убийството на словашкия публицист Ян Куциак е признал, че го е прострелял. Това заяви Българска телеграфна агенция, цитирайки полицейски източници.

``
реклама

Сайтът " Актуалити ", за който журналистът правеше репортажи за случаи на измами с присъединяване на предприемачи с политически връзки, се базира на източник от локалната полиция, който удостоверява информацията. До момента никой от кабинета на наблюдаващия прокурор по делото не е коментирал изнесената от медиите информация.

Мирослав М. е един от петимата души, които сега се намират под стража и които са упрекнати за убийствата на Ян Куциак и неговата другарка. Първоначално полицията предполагаше, че той е работил като водач на стрелеца. Убийството им провокираха митинги, довели до оставката на премиера  на страната Роберт Фицо.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР