Обвиняем за тройно убийство в Пловдивско отива на съд. Това

...
Обвиняем за тройно убийство в Пловдивско отива на съд. Това
Коментари Харесай

Обвиняем за тройно убийство в Пловдивско отива на съд

Обвиняем за тройно ликвидиране в Пловдивско отива на съд . Това оповестиха от Окръжната прокуратура в града под тепетата. 

Жестоко закононарушение е било осъществено на 6 август предходната година в село Рого ш. Чрез потребление на огнестрелно оръжие – пушка, мъжът е умъртвил Е.М. на 71 години, С.М. на 49 години и В.Н. на 44 години . На същата дата и място той се е опитал да убие е 51-годишната С.Х.

Той е предаден на съд и за това, че на 6 август 2022 гбодина в село Рогош е държал огнестрелно оръжие-едноцевна, гладкоцевна пушка и 24 броя патрони 12-ти диаметър , без да има за това съответно разрешение-престъпление по член 339 алинея 1 от Наказателния кодекс.

Н.Х. и потърпевшите били родственици и живеели в един двор, в който имало постройки. Те спорили за тяхната благосъстоятелност. Конфликтът сред роднините ескалирал на 6 август, като обвиненият Н.Х. отправил обидна имитация към Е.М. Часове по-късно негови родственици отишли в къщата на Н.Х. и почнали да чупят външното остъкление . В този миг Н.Х. извадил държаната от него противозаконна пушка и разкрил пукотевица по тях.

Е.М., С.М. и В.М. получили тежки пострадвания, вследствие на които настъпила гибелта им. При случая е била ранена С.Х., като тя е била настанена в болничното заведение за лекуване .

Спрямо Н.Х. е взета мярка за неотклонение „ задържане под стража “. Предстои Окръжен съд-Пловдив да насрочи разпоредително съвещание по делото.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР