Обвиненията към американския музикант Мерилин Менсън в сексуално насилие вероятно

...
Обвиненията към американския музикант Мерилин Менсън в сексуално насилие вероятно
Коментари Харесай

Обвиненията срещу Мерилин Менсън в сексуален тормоз са напът да отпаднат

Обвиненията към американския музикант Мерилин Менсън в полово принуждение евентуално ще бъдат свалени заради неналичието на сигурни доказателства, заяви Интернет порталът за вести от шоубизнеса TMZ. Източници от средите на проверяващите органи, които повече от година се занимават със случая, са декларирали пред изданието, че делото може да се провали, в случай че в него не се появят нови доказателства. Самият рокаджия продължава да отхвърля всички обвинявания за малтретиране на дами и грубо отношение към тях, напомня в. Сега.

На 26 май стана известно, че един от исковете против Менсън е бил отритнат от съда. Бившата асистентка на музиканта Ашли Уолтърс го обвиняваше в тормоз, само че описаните от нея събития са се случили през 2010-2011 година. Съдът счете, че е минало прекомерно доста време от случаите и обвиняванията са с изтекла отминалост. Имало и проблеми с достоверността на показанията.

Детективи от отдела за специфични следствия влязоха със заповед за обиск в дома на Менсън в Лос Анджелис през ноември предходната година, като иззеха разнообразни устройства за предпазване на информация, в това число твърди дискове. Разследващите служители на реда скоро би трябвало да показват констатациите си в окръжната прокуратура на Лос Анджелис, която да вземе крайното решение, само че съгласно специалисти казусът надали ще стигне до покачване на обвиняване.

Актрисата от сериалите „ Истинска кръв “, „ Западен свят “ и други Евън Рейчъл Ууд, която е имала връзка с Менсън през 2007 година, първа през февруари 2021 година разгласи, че той я е малтретирал и унижавал, а по-късно продължи с обществени изказвания за злоупотреби от негова страна. В шокиращо дело, заведено против Ууд от Менсън, той упрекна някогашната си държанка, че е написала подправено писмо от името на ФБР, представяйки се за сътрудник и потвърждавайки, че музикантът е разследван. За да компрометират името му, тя и неин другар по-късно популяризирали писмото до медиите, както и до други дами, които след това също се оплакали.

Малко след разкритията на Рейчъл Ууд американската певица Фийби Бриджърс описа за съществуването на „ стая за изнасилвания “ в дома на Менсън. В полово принуждение го уличи и звездата от „ Игра на тронове “ Есме Бианко. От физическо или психическо принуждение от страна на Мерилин Менсън към този момент са се оплакали над 10 дами.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР