Обвиненият като тартор на група за дрога и рекет син

...
Обвиненият като тартор на група за дрога и рекет син
Коментари Харесай

Нови разкрития за сина на Йоско Костинбродския, Иван също като татко си...

Обвиненият като главатар на група за дрога и рекет наследник на Йоско Костинбродския и 9 от главорезите, които той командвал, остават в ареста. В събота късно вечерта състав на Специализирания углавен съд остави 10 от закопчаните 12 души в килия, написа „ Телеграф “.
Както БЛИЦ писа бандата беше разрушена при взаимна и съвършено координирана интервенция на ГДБОП и спецпрокуратурата предходната седмица в Костинброд. Някои от закопчаните незабавно пропели и станали очевидци против Йосковия наследник Иван Йосифов.
Освен че против тях има безспорни доказателства, в случай че бъдат пуснати на независимост, Йосифов и приятелите му може да извършат други зулуми или да се укрият от правораздаването, излиза наяве от претекстовете на магистратите.


Иван Йосифов
Без мярка за неотклонение са освободени единствено двама от в началото закопчаните. Антимафиотите разясниха, че групата на Йосковия наследник работила при цялостна нелегалност. Йерархията била строга и всеки, който се опитвал да прави произволи, бил грубо наказван. В групата имало няколко индивида, които отговаряли за наказванията и пребиването на провинилите се дилъри. Други държали рекета, трети се договаряли за дрогата.
Антимафиоти подозирали, че самият Йоско е дърпал конците на групата посредством сина си Иван. Костинбродския беше разгласен за търсене през февруари 2014 година Той е упрекнат за бандата за убийства „ Килърите “ 4. Както той, по този начин и синът му Иван са задържани неведнъж за рекет, дрога, обири, грабежи и убийства. В биографията си Иван има и задържане за разстрел на очевидеца Хрисим Хрисимов. Тъй като обаче не бяха открити задоволително доказателства, Йосковският наследник беше пуснат от ареста.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР