Обвинение за умишлено убийство с особена жестокост е внесено в

...
Обвинение за умишлено убийство с особена жестокост е внесено в
Коментари Харесай

Съдят 20-годишна наркоманка, заклала приятеля си в София

Обвинение за съзнателно ликвидиране с особена свирепост е импортирано в Софийски градски съд против 20-годишна наркозависима.

Тя и нейният другар живели дружно чартърен в апартамент в столичния ж. к. „ Връбница “, като постоянно употребявала хероин и алкохол.

На 11.09.2021 година двамата посрещали посетители в жилището и пили алкохол. В следобедните часове останали сами и почнали да се карат, защото гаджето й изревнувало и желал да вземе телефона ѝ, с цел да прегледа връзката в него. Двамата си разменяли обидни думи на всеослушание и тропали по вратите, заради което ги чули съседи.

Вечерта абсурдът сред двамата ексалирал и обвинената почнала да нанася удари с твърди предмети в региона на главата, тялото и крайниците. След това взела огромен нож и с него нанесла над 25 удара в региона на главата, тялото и крайниците на приятеля си.
Първоначално приятелят й се опитал да се защищава, само че откакто съпротивата му била сломена, обвинената траяла с нанасянето на удари, проявявайки извънредно старание и свирепост.

След като умъртвила приятеля си, дамата почистила деликатно пода на хола, по който имало кръв, ползвайки кофа с вода и парцали. После отишла при своя съседка и ѝ споделила да позвъни на тел. 112, тъй като гаджето й се е наръгал с нож и е мъртъв.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР