Общо седем човека са пострадали при пътни инциденти, регистрирани на

...
Общо седем човека са пострадали при пътни инциденти, регистрирани на
Коментари Харесай

Трима блъснати на пешеходни пътеки във Варна само за денонощие, сред тях и 20-годишно момиче

Общо седем индивида са потърпевши при пътни произшествия, регистрирани на територията на Варна през последните 24 часа, трима от тях са пешеходци. Те са били ударени от МПС на пешеходни пътеки в центъра и периферията на центъра на града, оповестиха от КАТ, представени от.

Всички хора, взели участие в злополуките, са без заплаха за живота. Броят на пътните катастрофи за денонощието във Варна е 8.

Вчера, към 17:25 часа, на бул. " Република " е зародил пътен случай - 46-годишен варненец - пресичащ по пешеходна пътека, е ударен от лек автомобил, оповестяват от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в морската столица.

От конфликта, мъжът е с фрактура на кост на таза и е настанен в поделение по ортопедия, без заплаха за живота. По казусът е формиран заявителски материал.

Друга пешеходка също е потърпевша през вчерашния ден. 76-годишната жена е блъсната от автомобил, който давал на заден ход. Водачът, отговорен за случая, е транспортирал неотложно потърпевшата в болница, където е открито, че тя е с фрактура на раменна кост и е поискала домашно лекуване. По случая е формиран заявителски материал, изясняват още от ОДМВР-Варна.

По информация на Българска национална телевизия третият случай е с блъснато 20-годишно момиче, която пресичала на пешеходна пътека един от най-натоварените булеварди, който има общо 4 платна в двете направления. Инцидентът е станал малко след 16 часа през вчерашния ден.

20-годишното момиче е блъснато от 36-годишна жена, управлявала лек автомобил. Тя е останала на местопроизшествието. Пробите ѝ за алкохол и опиати са негативни.

Пострадалата при злополуката млада жена е настанена в болница с контузни рани. Състоянието ѝ е положително.

От КАТ молят водачите да преценяват скоростта и дистанцията, а всички участници в придвижването, включително пешеходците към нараснало внимание.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР