Общо 9 безплатни концерта ще организира ваканционно селище “Албена през

...
Общо 9 безплатни концерта ще организира ваканционно селище “Албена през
Коментари Харесай

9 безплатни концерта Албена. Уникално преживяване

Общо 9 безвъзмездни концерта ще провежда ваканционно населено място “Албена ” през дейния летен сезон. Музикалните прояви са част от културната стратегия на комплекса и ще се проведат на новата открита плажна сцена до Beach Club Ganvié.

Своеобразен старт на музикалния маратон ще даде Стефан Илчев с концерт на 15 юли. Победител в седмия сезон на най-известното телевизионно шоу в България „ Като две капки вода ”, артистът организира своето лятно турне, спирка в което ще бъде и Албена. Само два дни по-късно - на 18 юли, суинг музика в съвременен жанр ще озвучи плажната линия. Varna Swing Orchestra Project ще върне публиката при започване на предишния век, във времето на Великият Гетсби, когато танците са владеели нощта.
-->
DJ празненство с българския рап реализатор от Варна 100 Кила е планувано за 22 юли, а присъединяване на Веселин Маринов на 29 юли ще постави завършек на програмата за месеца. Август ще започва с ритмите на румънската звезда Jorge, планувани за 5-ти. Изпълнителят от северната ни съседка е подготвил микс от известна музика с акцент върху части както на румънски, по този начин и британски език. Атрактивният български поп дует " EXPOSE " ще се качи на сцената на 12 август.

В разцвета на своята кариера, Цвети и Светльо превзеха музикалните среди при започване на тази година с следващия си шлагер Fool, продуциран от " VIBE RECORDS " и " BLACKJACK RECORDS ", работещи със сензацията Faydee. На 19 август стилът ще бъде заменен с Rock & Roll празненство на групата от Германия Johnny Favourit´, която идва у нас особено за черноморския си гастрол. Навръх рождения си ден - 24 август, ваканционното населено място е приготвило специфична стратегия, разцвет в която ще бъде концертът на Стефан Вълдобрев, последван от афтърпарти с известния DJ Teddy Georgo. Маратонът ще приключи на 2 септември с подбрани български поп реализатори.

Всички прояви стартират в 21.00 часа и са изцяло безвъзмездни както за гостите на курорта, по този начин и за всички останали фенове на хубавата музика и танци.            
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР