Общо 3730 литра гориво без документи за платен, начислен или

...
Общо 3730 литра гориво без документи за платен, начислен или
Коментари Харесай

Откриха близо 4 000 литра гориво без документи в София

Общо 3730 литра гориво без документи за заплатен, начислен или гарантиран данък, задържаха митнически чиновници на отдел „ Митническо разузнаване и следствие “ в Търговско дружество " Митница София " при две обособени инспекции, оповестиха от дирекцията. 

В първия случай при инспекция на дворно място в краен столичен квартал, обособено като паркинг, в железна клетка вид „ гараж “, митническите инспектори откриват съществуването на три PVC резервоара вид „ куб “, всеки от които с съдържимост 1000 л. Два от тях са напълно цялостни, а третият - на половина, с течност с аромат на петролен артикул. В непосредственост до PVC резервоарите митническите чиновници откриват и 19 броя пластмасови туби с друга съдържимост, също съдържащи течност с аромат на петролен артикул. В хода на инспекцията лицето, стопанисващо обекта, декларира пред митническите управляващи, че наличието на резервоарите и тубите е дизелово гориво за персонално прилагане, за което не разполага с документи. Общото измерено и арестувано количество е 2730 литра.

При различен случай, при инспекция на паркинг в София, митническите чиновници откриват в товарния отсек на лекотоварен автомобил съществуването на PVC контейнер вид „ куб “, с съдържимост 1000 литра, съдържащ течност с аромат на петролен артикул. Съдът е обвързван с маркуч, помпа и револвер за зареждане. В хода на инспекцията не са предоставени документи, удостоверяващи заплащане, начисляване или застраховане на дължимия данък. 

Работата по двата случая продължава. 

През октомври предходната година митнически чиновници от Русе откриха близо един звук гориво без документи в частен парцел и други 300 литра газьол без данък в склад към магазин в община Ветово.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР