Общинският съвет на Пловдив утвърди д-р Константин Сапунджиев за директор

...
Общинският съвет на Пловдив утвърди д-р Константин Сапунджиев за директор
Коментари Харесай

Двама управители на лечебни заведения утвърдиха в Пловдив

Общинският съвет на Пловдив утвърди доктор Константин Сапунджиев за шеф на МБАЛ „ Свети Панталеймон” и доктор Николай Забунов за шеф на „ Диагностично – съвещателен център – Пловдив “ ЕООД, заяви Plovdiv-press.bg.

Въпреки че и двамата завоюваха състезания, на сесията преди две седмици за утвърждението им не бяха събрани задоволителен брой гласове и се наложи второ гласоподаване на сесията през днешния ден.

Безлихвен заем в размер на 420 000 лв. ще бъде провиснал на МБАЛ „ Свети Мина “ от бюджета на Община Пловдив за 2022 година, реши още Общинският съвет. Предложението е на заместник-кмета по екология и опазване на здравето Анести Тимчев и бе признато на сесия на локалния парламент през днешния ден с 38 гласа „ за “. Кредитът би трябвало да бъде погасен за 5 години посредством равни месечни вноски от 7 000 лева

Съветниците утвърдиха и капиталовата стратегия на ДКЦ-V за 2022 и 2023 година и дадоха позволение на шефа Яна Кашилска-Петкова да закупи инсталация на обща стойност до 431 400 лева без Данък добавена стойност, със лични средства на лечебното заведение.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР