Общинските съветници от постоянната комисия Финанси и бюджет във Варна

...
Общинските съветници от постоянната комисия Финанси и бюджет във Варна
Коментари Харесай

Общинарите във Варна отказаха безплатно паркиране за украинци

Общинските съветници от непрекъснатата комисия " Финанси и бюджет " във Варна отхвърлиха предлагането на Асоциацията на наемодателите в България - колите с украинска регистрация да паркират гратис за 60 дни в синята зона.

Според тях това би било дискриминация по отношение на останалите поданици и посетители на града. Председателят на комисията, който е и ръководител на Общинския съвет, Тодор Балабанов уточни, че би трябвало да има буферни паркинги за бежанците.

" Синята зона е преди всичко за Варна и за варненци. Не съм склонен по никакъв метод да освобождаваме избрана група от хора без значение от това от коя е групата или освобождаваме всички, или не освобождаваме никой. Буферни паркинги, доколкото съм разговарял с регионална администрация се работи по тематиката. Има опция да бъдат обезпечени такива, пристанището, да вземем за пример, има задоволително благоприятни условия, държавно дружество, в случай че има потребност общината да подкрепи със собствен терен. Аз също бих подкрепил такава концепция ", добави Балабанов.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР