Общинските съветници от БСП настояват за спешни решения по неотложните

...
Общинските съветници от БСП настояват за спешни решения по неотложните
Коментари Харесай

Съветниците от БСП настояват за извънредна сесия на Общинския съвет

 Общинските съветници от Българска социалистическа партия упорстват за незабавни решения по неотложните въпроси на града на изключителна сесия на Общинския съвет, се показва в известие до Varna24.bg .

" Заради тежките проблеми в градската инфраструктура, забележими след дъжда за следващ път, общинските съветници от Българска социалистическа партия упорстват за изключителна сесия на Общинския съвет!

Изготвеният план за дневен ред включва наболялите през последните седмици за варненци точки, нетърпящи отсрочване, свързани с аргументите за проблемите в инженерната инфрактуктура, изключително в частта за канализационно-отводнителната система на уличната мрежа. 

Получаване на информация за настоящото осъществяване на общинския бюджет, изключително в разходната част, наложила се в незабавен порядък поради пандемията от Коронавируса. 

Представяне от кмета на настояща информация по отношение на замърсяването на Варненското езеро – мащаби, ограничения, последици за екологичното равновесие, директното и непрякото влияние върху варненския туризъм и свързаната с него стопанска система на общината.

Освобождаване на ръководителя на комисията " Опазване и възобновяване на околната среда “ поради несвиканото от него съвещание на комисията във връзка екокатастрофата макар двете претенции за това.

Работим по правното правене на настояването и призоваваме сътрудниците съветници, съгласно които " каналите и езерото на търпението “ са преляли с водите от последните два дни, да го поддържат! “ – се показва в известието до медиите от Българска социалистическа партия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР