Общински съветник от ГЕРБ е отправял смъртни заплахи към лидера

...
Общински съветник от ГЕРБ е отправял смъртни заплахи към лидера
Коментари Харесай

”Кумгейт” на ГЕРБ и в Силистра-плашат със смърт общински съветник

Общински консултант от ГЕРБ е отправял смъртни закани към водача на Българска социалистическа партия в Община Силистра, заяви националният представител от левицата Стоян Мирчев.Той описа, че откакто по национална телевизия е разкрил скица на шуробаджанащина в община Силистра, ръководителят на Областния съвет на Българска социалистическа партия – Силистра е бил заплашван от ГЕРБ. Мирчев разясни, че става въпрос за общинския консултант Ганчо Маринов, назначил сина си в община Силистра и снаха си като чиновник на общинска компания. По думите му той се е обадил и безусловно е споделил на ръководителя на Българска социалистическа партия – Силистра: " До два месеца ще те затрия, отпадък подобен ".

" Председателят на общинският съвет Мария Димитрова също се е обадила на нашия ръководител господин Кирилов и също го заплашила по телефона. Тя пък е назначила мъжа си за публичен педагог в община Силистра. Няма да изреждам другите хора “, сподели Мирчев.

Според него протичащото се в Силистра е лицето на една мафия, която със мощ се пробва да прикрие своите следи. " Това е един октопод, който усвоява публичните средства и потъпква всички закони в Община Силистра. Имаме същата обстановка с кметицата в община Алфатар.

Хората в Силистра към този момент не могат да търпят този мафиотски кръг, апелирам ви се вземете решения “, съобщи Мирчев и прикани премиера Борисов да в профил тези, по думите му, " мафиоти ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР