Общински съветник от Бургас се обяви против безобразията на някои

...
Общински съветник от Бургас се обяви против безобразията на някои
Коментари Харесай

Граждани на Бургас се оплакват на общински съветник от таксиметрови шофьори

Общински консултант от Бургас се разгласи срещу безобразията на някои таксиметрови водачи в Бургас. Калояна Петкова засяга местостоянката за шест жълти коли, която се намира пред постройката на Водната палата в града.
Actualno.com потърси Калояна Петкова за още информация по тематиката: “Таксиметровите водачи, които употребяват местостоянките пред срадата на Водната палата в Бургас би трябвало да бъдат проверявани и следени. Аз като консултант получавам непрекъснато тъжби, хората ми споделят, ча са им се случили неща, които са незаконосъобразни. Искани са им пари, качват се в колите против предватително уговорена сума, а не се пуска касовият уред, километражът. Ако не се качиш в първото, а във второто такси те гонят, стига се до физическа кавга, въобще това е една гореща точка на Бургас в лощия смисъл на думата, където явно трбва да има повече надзор “.
Калояна Петкова излезе с отворено писмо по тематиката, в което упорства: “Служителите на локалната профилирана организация да вземат отношение. Проблемите са от години, само че вместо да се вземат решение се задълбочават. Не може да се разчита единствено на саморегулацията и инстинкта за самозапазване на жителите. Предвид и идния туристически сезон упорствам да бъдат взети бързи и безапелационни ограничения против изброените нагоре безобразия “, се споделя още в писмото.
Преди години сходни проблеми сред таксиметрови водачи и жители имаше наоколо до жепе гарата в града. Сега обаче престоят на жълти коли там е неразрешен.
Actualno.com ще наблюдава реакциите на институциите в града за решаването на казуса.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР