Община Ямбол получи близо 10 милиона лева от държавата за

...
Община Ямбол получи близо 10 милиона лева от държавата за
Коментари Харесай

Ямбол прави нова зала

Община Ямбол получи близо 10 милиона лв. от страната за нова мултифункционална спортна зала и поправки на улици. За три плана са подписани контракти за финансиране с Министерството на районното развиване и благоустройството, оповестиха от общинския пресцентър.
Прочетете още
За новата спортна зала са отпуснати близо 2,3 милиона лв.. Тя ще бъде до съществуващата спортна зала " Диана ", като двете ще бъдат свързани посредством топла връзка. Залата ще се употребява за художествена гимнастика, спортна акробатика, скокове на батут, скално катерене и спортна пукотевица, както и за спорт за хора с увреждания, учебен и студентски спорт. През последните четири години двойно се е нараснал броят на спортуващите деца и младежи в локалните клубове, показват от локалната администрация.

Основен ремонт за близо 6,7 милиона лв. ще бъде изработен на сектор от улица " Преслав " в Ямбол, от кръстовището с ул. " Акация " до обходен път " Изток " в кв. " Георги Бенковски ". Ще бъдат възобновени и троарите. Предстои и ремонт на стойност 700 хиляда лв. на алеята, свързваща ул. " Димитър Благоев " с обходен път " Изток ".
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР