Община Враца обяви обществена поръчка за проектиране, изграждане и въвеждане

...
Община Враца обяви обществена поръчка за проектиране, изграждане и въвеждане
Коментари Харесай

Община Враца дава 130 бона за 5 нови детски площадки в града

Община Враца разгласи социална поръчка за планиране, създаване и въвеждане в употреба на 5 нови детски площадки на територията на града, научи организация BulNews.
Един от обектите ще се намира в ж.к. „ Металург “. Друга площадка е планувано да има и на ул. „ Братя Миладинови “. Новo място за игра ще имат малчуганите и на ул. „ Остри връх “ в ж.к. „ Река Лева “, както и в ж.к. „ Дъбника “, на ул. „ Изгрев “ до блок 36. Последната планувана за създаване площадка е в ж.к. „ Кулата “ на ул. „ Дъб “.
Прогнозната стойност на публичната поръчка е 108 333.33 лв. без Данък добавена стойност или 129 999.99 лв. с Данък добавена стойност. В тази сума са включени и правене на плановете, авторският контрол, осъществяването на строително-монтажните работи и узаконяването на новоизградените детски площадки и уреди.
„ Всички площадки ще се изградят като нови, а там, където има съществуваща амортизирана настилка, изграждана обратно във времето и с друго предопределение, същата ще се в профил и ще бъде положена нова мека и ударопоглъщаща “, написа в оповестената поръчка.
От документите излиза наяве също, че за всички нови площадки е планувана ограда от дървени цветно боядисани детайли на железна структура. Площадките ще се извършват по планове, които дават отговор на условията на наредбата за изискванията и редът за устройството и сигурността на площадките за игра.
Оферти от компании могат да се изпращат до 13 юни. Най-важен аршин за избор на реализатор е най-изгодната препоръчана цена.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР