Община Видин търси младежи от Северозапада за обучение по предприемачество

...
Община Видин търси младежи от Северозапада за обучение по предприемачество
Коментари Харесай

Община Видин търси млади предприемачи от Северозапада за обучение по проект

Община Видин търси младежи от Северозапада за образование по предприемачество в туризма, оповестяват от локалната администрация.
Във връзка с реализирането на план „ СТЪПКИ “ общината насочва покана към младежите, които се интересуват от започване на личен бизнес в региона на туризма за присъединяване в асортимент за идно образование по предприемачество.
Търсят се младежи над 18 години от областите Видин, Враца и Монтана, поданици на трансграничния район България - Сърбия, които са към момента възпитаници, с идно довеждане докрай на своето приблизително обучение, студенти или безработни.
Обучението ще се организира като част от план „ Укрепване на туристическото предприемачество и поощряване на услугите – СТЪПКИ”, № CB007.2.13.077, реализиращ се по Програмата Interreg-ИПП за трансгранично съдействие сред България и Сърбия 2014-2020 година, съфинансирана от Европейския съюз.
Обучението ще бъде проведено и извършено с 3 смесени групи от по 45 учащи се от Сърбия и България от целевия трансграничен район. В продължение на 3 дни те ще получат познания по отношение на стартирането на личен бизнес в областта на туризма, нужните съществени управнически и информационни умения и провеждането на маркетинг и реклама на активността.
За кандидатстване е належащо да изпратите своя автобиография до 30 октомври 2020 година, на е-поща
Подборът на участниците ще се извърши от община Видин. Ако отговаряте на условията, ще бъдете поканени на изявление в интервала 3-4 ноември 2020 година
Проект „ СТЪПКИ” има за цел повишение качеството на туристическите артикули и услуги в трансграничния район и създаване на нови посредством повишение на квалификацията и стимулиране на предприемачеството измежду младежите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР