Община Видин получи дарение с хранителни продукти за 100 души.

...
Община Видин получи дарение с хранителни продукти за 100 души.
Коментари Харесай

Община Видин получи дарение с хранителни продукти за 100 души

Община Видин получи подаяние с хранителни артикули за 100 души. Помощта идва от Фондация „ Адра България “ и е предопределена за хора от уязвими групи и самотно живеещи над 65-годишна възраст от крайдунавския град. Рано тази заран пакетите с артикули от първа нужда, както и 80 пакета, съдържащи почистващи препарати и дезинфектанти, бяха разпределени в Домашния обществен патронаж. Това стана в наличието на заместник-кмета на Борислава Борисова и шефа на фондацията Мариан Димитров.
Борисова благодари от името на кмета доктор Цветан Ценков и от свое име за помощта и сподели, че това е още една опция Община Видин да продължи сполучливо обществената си политика в изискванията на епидемиологичната конюнктура. „ Приветствам Ви за самодейността да реализирате сходни благотворителни начинания в цялата страна, които в действителност са нужни и дават вяра на хората. Убедена съм, че ще продължим и отсега нататък нашето положително съдействие! Благодаря още един път от сърце и триумф! “, пожела заместник-кметът.
Към 20 типа съществени артикули съдържат пакетите с храни. Доставката им по адреси стартира незабавно.
Припомняме, че по времето на изключителната обстановка поради COVID-19, повече от 600 души нуждаещи се от град Видин и останалите обитаеми места в общината, получават поддръжка като подаяние или в границите на разнообразни планове и начинания, с цел да посрещнат ежедневните си потребности.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР