Община Пловдив пусна първия си търг за 2022 година, с

...
Община Пловдив пусна първия си търг за 2022 година, с
Коментари Харесай

Община Пловдив пусна изключително странен търг на имот между два блока

Община Пловдив пусна първия си търг за 2022 година, с който ще продава парцели. Обектът на търга обаче е повече от чудноват - терен, който се намира сред два блока в регион „ Централен” Имотът е с величина от 106 кв.м. и се намира на улица „ Райно Попович” в квартала сред „ 6 септември” и „ Източен”.

Статутът му е за различен тип застрояване, като на него може да се направи обект за публично обслужване и търговия. Вероятно бъдещият му покупател ще направи заведение или магазин на терена, на който до неотдавна е имало гаражи. Скоро Община Пловдив обаче не е продавала сходни части в междублоковите пространства.

Търгът е с скрито наддаване, като началната му цена е 77 000 лв. без Данък добавена стойност. Участниците би трябвало да дават депозит от 30% - към 21 000 лв., а тръжната документи е 4000 лв..

Пред месец Общинският съвет утвърди и Годишната стратегия за предписание с общинско имущество за 2022 година. В нея са заложени доходи от близо 10,5 млн. лв., като 3 млн. лв. от тях са от продажба посредством търгове.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР