Община Генерал Тошево напомня, че срокът за подаване на заявления

...
Община Генерал Тошево напомня, че срокът за подаване на заявления
Коментари Харесай

Община Генерал Тошево напомня, че срокът за подаване на заявления за гласуване по настоящ адрес изтича в събота

Община Генерал Тошево припомня, че срокът за подаване на заявки за гласоподаване по сегашен адрес, за гласоподаване с преносима изборна кутия за хора с трайни увреждания, които не им разрешават да упражнят правото си в изборното помещение и за издаване на удостоверения за гласоподаване на друго място изтича на 17.09.2022 год. (събота).

Във връзка с това, общинска администрация обезпечава дежурство на 17.09.2022 год. (събота) от 9.00 до 12.00 часа и от 13.00 до 18.00 часа в постройката на общината от чиновник от звено „ ЕСГРАОН “.

Всеки гласоподавател може да изиска премахване на непълноти и неточности в изборния лист, в случай че откри такива за себе си, което става с документално заявление до кмета на Община Генерал Тошево по пример (Приложение № 17-НС). Заявлението се подава най-късно седем дни преди изборния ден.

Община Генерал Тошево уведомява всички гласоподаватели, че обезпечава дежурство на 24.09.2022 год. (събота) от 9.00 до 12.00 часа и от 13.00 до 18.00 часа в постройката на общината от чиновник от звено „ ЕСГРАОН “ за приемане на заявки за премахване на непълноти и неточности в изборните описи.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР