Община Благоевград организира абитуриентски бал за 18-годишния Георги, който живее

...
Община Благоевград организира абитуриентски бал за 18-годишния Георги, който живее
Коментари Харесай

Трогателно! Община Благоевград организира абитуриентския бал на 18 г. Георги

Община Благоевград провежда абитуриентски бал за 18-годишния Георги, който живее в Преходно жилище в Благоевград.

Празникът на момчето бе почетен от негови другари и възпитатели.

Младежът, който приключва междинното си обучение в VII СУ „ Кузман Шапкарев “, бе поздравен и от кмета Илко Стоянов. Той благодари и на чиновниците в обществените услуги, които се грижат за нуждаещи се.

„ Имам опцията и привилегията да поздравя Георги и да Ви благодаря за поддръжката, която му оказвате. Георги, това са хора, които те обичат, които застават зад теб. Пожелавам ти да бъдеш честен и почтен човек и съм сигурен, че ще успееш. Ще бъде мъчно, само че помни, че когато вървиш по верния път достиженията могат да бъдат големи “, сподели кметът Илко Стоянов.

От своя страна Георги развълнува с трогателни думи присъстващите на празника му.

„ Моят подарък е моят живот, господин Стоянов, моят подарък са познанствата с тези хора тук. С тях поставихме едно ново начало. Искам да благодаря от душа на госпожа Кремена Иванова, че ме стимулира да продължа напред без да се спирам пред нищо. Тя ще остане вечно в сърцето ми “, съобщи момчето.

Тази вечер младежът ще премине дружно със свои връстници през пл. „ Георги Измирлиев “, където е сложена специфична цветна арка и червен килим за зрелостниците.

Поради навършване на пълноправие Георги следва да бъде изведен от обществената услуга, която употребява все още, а Община Благоевград ще предложи той да бъде настанен в Наблюдавано жилище.

Освен това ще му бъде оказана поддръжка от страна на кмета Илко Стоянов, с цел да може момчето да стартира работа, защото все още не има намерение да продължи образованието си.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР