Община Благоевград обявява свободни позиции за инструктори за въжен парк,

...
Община Благоевград обявява свободни позиции за инструктори за въжен парк,
Коментари Харесай

Обявяват свободни позиции за инструктори за въжения парк в Бачиново

Община Благоевград афишира свободни позиции за инструктори за въжен парк, намиращ се в местността " Бачиново “.

Документи се подават в кабинет 429 в постройката на Община Благоевград  до 1 март 2019 година. Необходимо е да бъде показана автобиография от съответния претендент. Също по този начин претендентите би трябвало да имат най-малко приключено приблизително обучение. Не се изискват трудов стаж и професионален опит. Предвид естеството на работа е желателно претендентите да бъдат в добра физическа форма.

Основната активност на инструкторите в парка е да дават инструкции за сигурността на всеки един клиент, както и да наблюдават за сигурността  на ползвателите. Процедурата по подбора на претендента ще се извърши по документи и събеседване. За осъществяване на събеседването претендентите ще бъдат в допълнение известени.

Паркът беше открит през есента на 2014 година. Атракцията е единствена по рода си в района и съставлява ред от въжени трудности, които подтикват експедитивност, храброст, умелост, сръчност и предвидливост.

Въжен парк е място за развлечение и спорт, с кръгове, предопределени за разнообразни възрастови групи.

Всички уреди дават отговор на европейски стандарт за качество и сигурност. Ежедневно се ревизира тяхната надеждност и сигурност.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР