Община Банско взе участие в 22-то Международно туристическо изложение за

...
Община Банско взе участие в 22-то Международно туристическо изложение за
Коментари Харесай

Банско все повече затвръждава позициите си на турския пазар

Община Банско взе присъединяване в 22-то Международно туристическо ревю за туризъм и пътувания Emitt- Истанбул, Турция, което се организира от 25 до 28 януари 2018, оповестиха от пресцентъра на общината.

То е най-голямото за региона на Източното Средиземноморие и е сред 5-те най-престижни туристически изложби в света. В тазгодишното издание се включиха 1065 участници от 106 страни и беше посетено от над 50 хиляди души. Още от първия ден ползата на посетителите към щанда на Банско бе изключителното огромен. Отново ски-зона Банско бе във фокуса на посетителите, като едно от най-големите преимущества на града.

Приоритет на представителите на Община Банско и туристическия бизнес бе да открият нови бизнес сътрудници, с които взаимно да бъде разпространяван града като целогодишен курорт. На срещите Банско беше показан като целогодишна дестинация с доста атракции. Освен с предпочитания ски-туризъм, на туристическите сътрудници и туроператори бяха показани опциите за естествен, фестивален, различен и конгресен туризъм.

Щандът на Община Банско бе посетен и от генералния консул на България в Истанбул Ангел Ангелов, формален посетител на ревюто. Той беседва с представителите на Община Банско, както и с мениджърите на хотелите, участници в щанда. Бяха разисквани благоприятни условия за разпространение туристическия капацитет на района, чрез рекламни пана, сложени в българското посолство. В допълнение, консулът предложения фолклорни групи и сформира от Банско, да вземат присъединяване при проведени от посолството значими културни мероприятия с представители на бизнеса в Турция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР