Общественото мнение, често подкрепено и с някакви проучвания, гласи, че

...
Общественото мнение, често подкрепено и с някакви проучвания, гласи, че
Коментари Харесай

Професия „кръшкач“ или защо мъжете изневеряват

Общественото мнение, постоянно подкрепено и с някакви изследвания, гласи, че мъжете са най-вече полигамни. Защо им е толкоз мъчно да останат правилни? Ето една анонимна изповед на един мъж, която може да се дефинира като шокираща с откровеността си.

Защо изневерявам?
Защото изневярата изостря паметта. Всичко отива на назад във времето, когато видя голия тил на непозната жена. Това е най-честният избор, който мога да направя. Въпреки всички правила, за които се преструвам, че ги последвам. Противно на здравия разсъдък и мъдростта на годините, в този миг не скърбя.
Смята се, че мъжете кръшкат, тъй като имат тази опция. Вярно е, че измяната е лесна, съвсем не остават и доказателства. Трябва просто да избереш времето и да изберете вярното място за срещи. Като цяло изневярата е доста елементарно да се скрие. По-често, в сравнение с всеки човек може да признае, тя няма последици.
Но мъжете изневеряват не тъй като могат, а тъй като би трябвало, те се нуждаят. Тя ни кара да се променяме още веднъж и още веднъж. Сексът не би трябвало да бъде авансово плануван, това не е история за двама души, които са предопределени да се срещнат в тъмната нощ, това е въпрос на случайност.
Вероятно знаете, че любовта за цялостен живот е неистина. Това не значи, че не сте способни на обич, не значи, че не желаете това, което любовта или даже бракът може да ви предложи. Парадокс. Вие живеете в сходство с вашите вярвания, само че би трябвало да се приспособите към една обща неистина.
И би трябвало да следвате разпоредбите. Струва си да спим единствено с тези, които поемат същите опасности. Офис романтиката я загърбете, не флиртувайте там, където си вадите хляба. Не се хвалете за връзката си със звезда. Стойте надалеч от дамите на другари. Ако имате държанка в различен град, тогава не го посещавайте единствено за секс. Тези правила са плод на опит!
Вкъщи внимавам за фамилните отговорности. Това е нещо като тест, а мъжете се нуждаят от проби. Лоялността също е тест, с който се сблъсква човек с неговите лични инстинкти и заглушава всяко възприятие за победа. Бракът лишава на човек всичко, което в миналото е знаел за себе си. И някои хора минават този тест. Те съумяват. И обичам да чувам техните нелепости. Всички тези диалози и изказвания като „ Много обичам жена си “ по време на празненства и сбирки... Аз не се въвличам, мъжете не се карат за такива неща.
Аз също обичам жена си, само че това не визира никого. И по предписание най-вече крещят тези, които се отбиват по пътя към къщи в стриптийз клуб, гледат порно в своите офиси и от време на време посещават уеб сайтове за запознанства. Не върша нищо сходно. Семейният ми живот е прелестен, фокусиран съм върху него. В прочут смисъл това е по този начин, тъй като не се опасявам да изневеря.
Измяна е, когато тялото утвърждава своето предимство над душата, успех на генетичната потребност, успеха на желанието над задължението.
Това не значи, че изневярата е нещо положително и аз пропагандирам за нея. Не ме интересува по какъв начин живеете. Просто изяснявам за какво мъжете изневеряват. Това е разследване от инстинктивния отвод да пожертваме личните си потребности в името на остарели разбирания за брака.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР