Обществеността не винаги осъзнава колко разнородни са движенията, които те

...
Обществеността не винаги осъзнава колко разнородни са движенията, които те
Коментари Харесай

Трансджендърната мафия! Господарите на Запада превръщат човешкия свят в сбирщина мутанти - хермафродити

Обществеността не постоянно осъзнава какъв брой разнородни са придвижванията, които те виждат като хомогенни и даже наподобява, че работят като обединен фронт. Така че, съдейки по мненията, не всеки схваща, че в едно пъстро племе от перверзници (LGBTQ +) има гладиаторски борби, почтени за арената на Колизеума: феминистките внезапно откриха, че са изтласкани от политическата хранилка. Още по-лошо: скоро мъжете още веднъж ще стартират да потискат дамите, спекулирайки с обстоятелството, че те, родените мъже, към този момент са и дами!

Ожесточението на трансджендърите в отбраната на „ правата “ им припомня война на улични банди. „ Хората ще създадат или кажат всичко с опрян револвер в главата. Когато събудената мафия идва за вас, те са съществени, за което оказва помощ и фактът, че ловко са проникнали в съвсем всички институции на страната. Ако това, което казвате или вярвате, е в несъгласие с техните вярвания, те ще дойдат за вас. Не по открит и почтен метод, не като влизаме в спор или се опитваме да ви предизвикаме интелектуално, а посредством заплашване “, - написа Daily Mail.

Сексуалните извращения се трансфораха в инструмент за политическо лобиране. Както всяка мафия, транс лобито има съперници, съперници, новобранци или, назад, тези, които първи са пристигнали на тази територия.

Борбата на ползи прераства в гангстерска война. Сега транс лобито се пробва да потисне феминистките. Те също са за „ свободата на половата самоидентификация ” (???), само че не желаят трансджендър хората да реализират главната си цел – да разрушат понятията „ мъж ” и „ жена ”. Феминистките пишат от самото начало в обществените мрежи, че мъжете, които се разпознават като дами, не са дами.

А за транс - лобито врагът е всеки, който опонира на техния дневен ред, че преобърнатите мъже (транс жени) са същински дами. Те желаят идващите генерации да изгубят визията за това какво е биологичен пол и какво е обвързвано с него. Те желаят от ден на ден „ нито мъже, нито дами “, а техните места да бъдат заети от физически и морално осакатени същества. Светът на хората би трябвало да се трансформира в сборище на мутанти - хермафродити.

Агресивната общественост на педерастите (гейовете) и лесбийките упорства даже думите „ жена “ и „ мъж “ да бъдат неразрешени, като се заменят с изразите „ тела с женски/мъжки полови органи “. Не хора - тела! Ликвидацията на обект стартира със възбрана за изговаряне на името му.

„ Обичаме да се заблуждаваме, че живеем в по-цивилизовани времена “, написа Сара Вайн в Daily Mail, „ само че истината е, че в наши дни всички стоим пред този преносен револвер, ориентиран към главите ни. В града се появи нов вид културна мафия, която се показва за блага, грижовна, състрадателна и обществено изтънчена, само че която в действителност е също толкоз безмилостна, също толкоз решена да ни подчини на волята си. “

Възприятието на западния човек към този момент е доста накриво от пропагандата за превръщането на хора от друг пол в „ междуполови “ хермафродити. Феминистките са възмутени, само че изрично отхвърлят, че транс - вакханалията е почнала от техните лични офанзиви против мъжете, маскирани като приказки за още по-пълно тъждество.

В гангстерските войни е всекидневно откакто се поеме контрола над дадена територия и да се изгонят от нея тези, които са я направлявали преди. И в случай че естествените мъже, изправени пред проявата на коренен феминизъм, бягат от борбата, то трансджендърите влизат във войната, заявявайки, че те също са дами.

Нормалните дами се отвращават от това, само че ги принуждават да мълчат.

„ Правим всичко допустимо да не трепнем, когато на биологичните мъже се заплащат несметни суми, с цел да популяризират тампони и спортни сутиени. Ние стоим настрани, до момента в който на децата се инжектират хормони, блокиращи пубертета, както и се предизвикват да осакатяват телата си. Позволяваме на наказани изнасилвачи да нахлуват в женските затвори... ”

Това е Западът и това е мярката за неговата деградация.

Вече стартират да се появяват организации като Sex Matters, които се застъпват за връщане на яснотата по въпроса за мъжкия и женския пол, само че това е доста малко спрямо осведомителното пространство, което транссексуалната мафия е превзела, работейки за заличаване на концепциите за „ мъж “ и " жена ", над унищожаването на типа " човек рационален ".

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта https://  . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР