[образователен комплекс Светлина] Има три основни неща, които родителите искат

...
[образователен комплекс Светлина] Има три основни неща, които родителите искат
Коментари Харесай

Частен образователен комплекс "Светлина"

[образователен комплекс Светлина] Има три съществени неща, които родителите желаят за децата си – да са здрави, щастливи и съумели. Успехът е разтегливо разбиране, което може да бъде дефинирано по друг метод. Ние, в " Светлина ", имаме вяра в това и се усещаме виновни за всяко дете, което прекрачи нашия предел.
Двайсетгодишният ни опит потвърди, че трансформацията е единствената константа в образованието. За нас то е средство, което би трябвало да бъде съответно и прогресивно за времето си. Приемаме го като способ, който оказва помощ на децата да получат познания и умения, с цел да бъдат приключени персони.

Нуждата от образование в креативен и новаторски жанр е осезаема. Така счита Веселина Радкова, потвърден специалист, възпитател, създател на учебни материали и създател на комплекс " Светлина ".
" Децата би трябвало от най-рано да каляват своята еластичност, да развиват своето любознание, да бъдат в среда, в която на творчеството се държи тъкмо колкото и на знанията. Творчеството да бъде основа, а стоенето в зоната на комфорт да не се толерира. Сега е моментът да се стартира. Всяко отсрочване води до по-трудна акомодация. "

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Основните правила в нашите обучителни стратегии са:
Холистичен метод - учене посредством прекарване. Той включва мотивация на ученика и образование в любознание към света.
Билингвално образование на британски език, втори непознат език – арабски, китайски, испански, немски, съветски, френски и други
Видове познания и умения на бъдещето - сериозно и концептуално мислене, стратегия Mindfulness – за преодоляване на напрежението, прочувствена просветеност, решение на проблеми, дизайн мислене, ранно финансово образование и предприемачество, проектобазирано образование и други
Дигитални пълномощия - изкуствен интелект и роботика, графичен дизайн, програмиране, 3D принтиране, влог/блогърство, онлайн сигурност и други
Класическо изкуство и хармония – ефикасни посредници, които подтикват способността да се разкрие скритият капацитет в непринудена и приятна атмосфера.
Специализирани умения на новото десетилетие и ефикасното им асимилиране: езикови и отзивчиви умения, висококвалифицирани професионални умения.

[образователен комплекс Светлина]
Имаме и наше общество - обществото на " Светлина " . Всеки, тръгнал по пътя на родителството, има потребност от помощ в даден миг, по тази причина сътворяваме от време на време нашето Училище за родители. Участниците намират отговори за себе си и своето дете, какви са способите за създаване на постоянна връзка сред поколенията, особеностите на възпитанието и доста други.
За децата предлагаме и разнообразни клубове , където да развият гениите си - танцова терапия, канго джъмпс, йога, скейтборд и други спортове и изкуства.

През новата година приготвяме още стая за медитация и преодоляване на страстите , която да улеснява децата при преодоляване на реактивността и напрежението. Предлагаме проучване на децата за тяхната прочувствена просветеност и сформиране на стратегия за работа в тази посока.
Нашите въодушевени и отдадени учители основават атмосфера на уют, обич и другарство , която подкрепя децата да се развиват, чувствайки се предпазени и разбрани. Точно това, което всеки родител желае за своето дете - да бъде щастливо и квалифицирано за бъдещето.

www.svetlina.net / FB: Частен учебен комплекс " Светлина " / Instagram: svetlina_official
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР