Образът на бившия приятел, с когото се разделихте не много

...
Образът на бившия приятел, с когото се разделихте не много
Коментари Харесай

4-те зодии, които ще се обадят на бившите си до края на карантината

Образът на някогашния другар, с който се разделихте не доста от дълго време, се прокрадва в живота ти, когато минимум очакваш. Ако сега си необвързана дама и спазваш всички ограничавания, които предлагат здравните управляващи в тези тревожни времена, евентуално си прекарала последните няколко седмици най-вече в компанията на самата себе си. И си се сблъскала с този облик неведнъж.

Някои изтриват загатна за последната си връзка за времето, което им е належащо да заредят телефона си. А други се нуждаят от месеци. Това не ги прави слабохарактерни, в противен случай - те са дали прекомерно доста и са чувствали прекомерно мощно, с цел да се върнат към предишното си Аз толкоз бързо.

 двойка връзка обич iStock

Да мислиш постоянно за последния мъж в живота ти по време на карантина и при естествени условия са две разнообразни неща. Сега се чувстваш сама, осъзнаваш какъв брой значима е за теб постоянната пълноценна връзка с някого.

И в случай че на няколко пъти си била на косъм да набереш номера, който по този начин и не съумя да изтриеш от телфона си, евентуално астрологията също има пръст в това. Виж в нашата изложба кои са четирите зодии, които се оправят най-трудно със самотата по време на самоизолация.
4-те зодии, които ще се обадят на някогашните си до края на карантината 4 фотоси  4-те зодии, които ще се обадят на някогашните си до края на карантината  4-те зодии, които ще се обадят на някогашните си до края на карантината  4-те зодии, които ще се обадят на някогашните си до края на карантината  4-те зодии, които ще се обадят на някогашните си до края на карантината
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР