Посланикът на Израел в ООН нарече световната организация терористична организация“,

...
Посланикът на Израел в ООН нарече световната организация терористична организация“,
Коментари Харесай

Израел нарича ООН „терористична организация“, докато напрежението ескалира заради войната в Газа

Посланикът на Израел в Организация на обединените нации назова международната организация „ терористична организация “, ескалирайки напрежението сред двете страни на фона на войната на страната против Хамас в Газа и офанзиви против уреди на Организация на обединените нации в Йерусалим.

Гилад Ердан, посланикът, сподели в изявление за армейското радио на Израел в сряда, че Организация на обединените нации се е „ трансформирала в помощник на Хамас ... може би даже повече от това – терористична организация сама по себе си ”.

„ Той си сътрудничи с Хамас, обезпечава му прикритие и [е управителен от] общоприет секретар [Антонио Гутериш], който бързо подлага на критика Израел “, добави той.

Отношенията сред Израел и Организация на обединените нации се утежниха внезапно в хода на войната в Газа, с взаимни обвинявания по отношение на отговорността за филантропичната рецесия в разрушения анклав и хипотетичната роля на към дузина чиновници на палестинска организация за бежанците при офанзивата на Хамас от 7 октомври, която провокира спора. Израел също по този начин твърди, че екстремисти са употребявали уреди на Организация на обединените нации.

Длъжностни лица...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР