Обръщам се публично и напълно официално към Антон Златанов -

...
Обръщам се публично и напълно официално към Антон Златанов -
Коментари Харесай

Николай Марков: Полицията отдавна удари дъното на политически слугинаж

Обръщам се обществено и изцяло публично към Антон Златанов - старши комисар и заместител шеф на Столична дирекция на вътрешните работи. Същият, който на проведената от полицията среднощна медийна пресконфренция сподели, че задачата на протестиращите била да има вълнения и пердах с полицията...
Тони, това е неистина! Българската полиция от дълго време удари дъното по политически слугинаж, само че пагона, мъжката и професионална чест се печелят постепенно и мъчно, а се губят за момент и единствено един път. Ти направи към този момент своя избор!

Около 22.00 часа през въпросната минала нощ на площада пред Министерски съвет имаше единствено деца, като междинната им възраст беше към 25 години. Повечето бяха малолетни. Говорих персонално с доста от тях, които ми задаваха разнообразни и неразбираеми за тях въпроси, свързани с търсене на персонален образец от политици, магистрати, служители на реда и публицисти. Искаха да схванат за какво никой общественик или политик не се държи почтено в цялата тази каша, забъркана от нарушители с власт и къде е тяхното място в тази незаконна страна. Повечето бяха доста интелигентни и положителни с изчистени и свежи лица. Будни.

Едно от тези деца реши да направи някаква форма на флашмоб, като закачи на партийния дом спонтанен трансперант от оризова хартия с надпис " Продава се ". Около 10 минути се опитваше да го изпъне сред колоните, тъй като подухваше вятър и когато съумя целият площад с деца се въодушеви и започнаха да се радват и пеят. Във въздуха нямаше никакво напрежение и даже служителите на реда с шлемове се смееха и забавляваха на тяхната почтена детска игра. Качиха се още три деца да оказват помощ да закачат трансперанта и по-късно слязоха и се усещаха герои пред връсниците си. Пляскаха им.

В момент единият завършек на плаката се откачи от подухване на вятър и отнякъде се появиха двама служители на реда в елементарна униформа, очевидно несъответстващи, които дръпнаха плаката и го скъсаха, като измърмориха хула към децата!!! Това ги агресира и те се нахвърлиха на тези служители на реда в нишата пред вратата на партийния дом. Другите служители на реда даже не схванаха какво се случи и след минути стартира нахлуване на редица от тези с шлемовете, с цел да измъкнат сътрудниците си. Това агресира още повече децата и те започнаха да атакуват с бомби, хвърляха шишета и каквото друго намерят. Докато някой се сети да пусне химна и всички стопираха, сложиха си ръцете на гърдите и пяха безшумно и добродушно до неговия край. Това беше цялата обстановка.

Имаше публицисти от съвсем всички медии, които снимаха и видяха всичко с очите си. Прибрах се у дома и включих тв приемника, където ти,комисар Златанов, говореше неща, които нямат нищо общо със случая и внушаваше на жителите от цяла България изцяло политически тези. Не споделяше професионалната си оценка! От друга страна нито една медия не сподели истината, а я предадоха като разгром и предпочитание на " протестиращите " да се бият с полицията. Как не ви е позор от тази ваша политическо мафиотска полицейска подлост? Медии и полиция сте позор за този народ. Национален позор.

Хиляди деца желаят да видят образец за почтено държание. Личен образец. Имат потребност от това да видят бащите си за образец. Вие лъжете, провокирате, биете, осакатявате, малтретирате и унизявате! Видях площад облян с детска кръв, а някои лежаха безжизнено на плочите до момента в който пристигна кола за спешна помощ. Какво очаквате и знаете ли какво в действителност вършите? Това са единствено деца.

И цялото зло, поради задника на един мафиот.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР