„Обожавам дъщеря ми, никога не съм обичал жена, както обичам

...
„Обожавам дъщеря ми, никога не съм обичал жена, както обичам
Коментари Харесай

Влад разкри кога идва в България

„ Обожавам щерка ми, в никакъв случай не съм обичал жена, както обичам нея “, призна екранният Влад в изявление за предаването „ Преди обед “ . Преди да стане новия сексимвол на Балканите, 39-годишният се готви за спортна кариера и тренира 10 години волейбол, който го учи на дисциплинираност. Не е професионален артист и първо става модел в столицата Букурещ. Познат е и като водещ и лице на рекламни компании и за България.

Затова е бил на два пъти у нас по работа и доста пъти като екскурзиант. Планира нова аудиенция като сноубордист през февруари. Щастлив е, че към този момент е звезда и у нас, само че не се възприема като сексимвол. Ролята му в сериала е първата огромна, а той минал сериозен кастинг. На първия стадий се състезавал с всички огромни имена в родината си, на втория останали десетина души. В момента тече запис на българския дублаж на третия сезон на сериала, който очевидно ще продължи да радва почитателите си.

Засега румънците са снимали единствено три сезона и чакат зелена светлина за продължението. „ Сценарият е доста добре написан и аз извадих огромен шанс да вземам участие “, сподели артистът в изявлението. Той разсмя със спомен по какъв начин снимали летни подиуми при минус 15 градуса през зимата по тази причина внимавал по какъв начин приказва, тъй че да не излиза пара от устата му.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР