Обмислят увеличаване на човешкия ресурс и огневата мощ в Десети

...
Обмислят увеличаване на човешкия ресурс и огневата мощ в Десети
Коментари Харесай

Увеличават огневата мощ на батальона във Враца /снимки/

Обмислят увеличение на човешкия запас и огневата мощност в Десети механизиран батальон във Враца, заяви началникът на защитата Емил Ефремов във Враца през вчерашния ден. Той бе безапелационен, че 10% от наличната техника се нуждае от аварийни елементи. За разрешаването на този проблем също се разисква в Министерството на защитата. Към момента в Десети механизиран батальон се правят ремонтни действия на сградния фонд.
„ Средствата за дейностите са отпуснати от военното министерство и са изцяло задоволителни за завършването на ремонта на постройките “, безапелационен бе Ефремов.
Проблем обаче си остава фактът, че военнослужещите във Враца към момента няма къде да организират подготвителната си активност. По този мотив в Министерството на защитата обмислят да подобрят комунално-битовите действия в Сливница, където да вървят врачанските бойци.
Междувременно стана ясно, че сега ползата за работа във врачанското отделение е извънредно огромен. За една свободна позиция се борят сред 4 и 5 индивида, безапелационен бе адмирал Емил Ефтимов.
Началникът на защитата посети врачанското отделение, с цел да се запознае на място с организацията и активността на военното формирование, както и да прегледа учебно-материалната база. Адмирал Той се срещна и с персоналния състав на механизирания батальон, както и се срещна с прилежащия войскови регион.
В визитата участваха командирът на Сухопътните войски генерал-майор Михаил Попов, шефът на Щаба на защитата генерал-майор Стайко Прокопиев, шефовете на дирекции "Логистика " и "Стратегическо обмисляне " в Щаба на защитата - бригаден военачалник Митко Григоров и бригаден военачалник Анатолий Кръстев.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР