Областния предизборен щаб на ГЕРБ-София проведе поредното си заседание, съобщиха

...
Областния предизборен щаб на ГЕРБ-София проведе поредното си заседание, съобщиха
Коментари Харесай

Областният предизборен щаб на ГЕРБ-София проведе заседание

Областния избирателен щаб на ГЕРБ-София организира следващото си съвещание, оповестиха от пресцентъра на партията.

На срещата участваха ръководителят на щаба и регионален координатор на ГЕРБ-София Цветомир Паунов, ръководителят на групата общински съветници от ГЕРБ в СОС Малина Едрева, зам.-председателят на СОС Николай Стойнев, народните представители от ГЕРБ Тома Биков, Евгения Алексиева, Александър Ненков, общинските съветници от ГЕРБ Ботьо Ботев, Силвия Христова, Йоанна Драгнева, Зафир Зарков, Татяна Георгиева и Михаела Иванова.

Членовете на предизборния щаб разискаха събитията и дейностите, които следва да бъдат извършени по време и преди идната акция. Те разясниха платформата за цивилен разговор "Европа в нашия дом ", която ще премине и през София. По време на срещата през днешния ден бяха показани дейностите на самодейността в столицата. Гражданският разговор "Европа в нашия дом " ще сложи фокус върху националните и локалните политики в областта на образованието. По време на деянията ще се подчертава върху развиването на обитаемоте места в страната, изгодите от участието в Европейски Съюз и по какъв начин европейската взаимност е съдействала за това.

Предстоящата акция ще обърне взор към развиването и модернизацията на столицата във всички разнообразни сфери. Една от формите, посредством които резултатите от направеното ще доближат до жителите, е точно „ Европа в нашия дом ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР