Областната дирекция по безопасност на храните в Монтана си търси

...
Областната дирекция по безопасност на храните в Монтана си търси
Коментари Харесай

Търсят двама главни инспектори в Агенцията по безопасност на храните в Монтана

Областната дирекция по сигурност на храните в Монтана си търси да назначи двама основни инспектори, научи BulNews.bg. Единият от тях ще работи в отдел „ Контрол на храните “, а другият - в „ Здравеопазване на животните “.
Изискваната за двете позиции са минимална степен на приключено обучение е бакалавър IV младши сан с 2 години професионален опит. Кандидатите би трябвало да са учили надлежно „ Хранителни технологии “ и „ Ветеринарна медицина “.
Основната характерност на длъжността основен контрольор в отдел „ Контрол на храните “ е да подкрепя активността на шеф при осъществяване на държавната политика на Българска организация по сигурност на храните на територията на област Монтана.
Спечелилият претендент за длъжността основен контрольор в отдел „ Здравеопазване на животните “ пък ще управлява реализирането на ветеринарномедицинската активност в региона на опазването на здравето на животните, издадените ветеринарномедицински документи. Той ще издава документи и други ветеринарномедицински документи при търговия, продан и изнасяне или стартиране на пазара на живи животни, зародишни артикули и първични материали и храни от животниски генезис. В отговорностите му е включена и поддръжка на регистрите на обектите с епизоотично значение на територията на общината и да управлява актуализирането на данните за животните в тях.
Минималният размер на главната заплата и за двете длъжности е 700 лв., като главният размер се дефинира според от професионалния опит на спечелилия състезанието претендент, според нормативните актове, определящи образуването на възнаграждението.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР