Областната дирекция на МВР във Враца издирва шофьор, който е

...
Областната дирекция на МВР във Враца издирва шофьор, който е
Коментари Харесай

Издирват шофьор, блъснал и убил учителка във Враца

Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Враца търси водач, който е блъснал и умъртвил жена на един от основните булеварди в града, а по-късно е избягал.

Инцидентът е станал на 24 ноември към 17.30 ч. на бул. " Васил Кънчов ". 57-годишната жена е пресичала погрешно на място, където няма пешеходна пътека. След удара, при който тялото й е изхвърлено на над 20 метра, лидерът на лекия автомобил даже не стопира, а продължава придвижването си и се укрива.

Пострадалата е превозена в МБАЛ “Христо Ботев “, само че макар напъните на лекарите е умряла.

Според локалния уебсайт " Булнюз " жертвата е 57-годишната Цветана Цекова, почитан начален преподавател в СУ " Васил Кънчов " във Враца.

На мястото на случая няма камери за наблюдаване, което затруднява издирването на водача, заяви bTV. В същото време мястото е употребявано постоянно от врачани за секване на булеварда. Затова и хората упорстват да се сложи пешеходна пътека, камери и още осветителни тела.

" Всяка заран минавам от тук, с цел да заведа детето на детска градина, само че няма от къде. И аз не желая да летя против колите с детето си, само че другояче би трябвало да заобикаляме доста надалеч ", споделя една майка, която пред камерата на малкия екран пресече погрешно булеварда.

" Става злополука при нерегламентирано секване на бул. " Васил Кънчев " в тъмната част на денонощието и на сектор. Затова е станал този случай. Булевардът не е благосъстоятелност на община Враца, а на регионално пътно ръководство, до него граничи жп линия, която е благосъстоятелност на НКЖИ. Ще обсъдим със притежателите на двете транспортни уреди каква опция има в допълнение да създадем още регламентирани пресичания ", съобщи зам.-кметът на община Враца инж. Цветан Стоичков.

Разследването по случая продължава.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР