Областен управител – Габрово и Камара на строителите ОП-Габрово организираха

...
Областен управител – Габрово и Камара на строителите ОП-Габрово организираха
Коментари Харесай

В Габрово се проведе информационна среща за схемите за подпомагане за ВЕИ за предприятия и домакинства

Областен шеф – Габрово и Камара на строителите ОП-Габрово проведоха среща с специалисти от Министерството на нововъведенията и растежа за идните схеми за подкрепяне на предприятията и на семействата в региона на силата от възобновими източници. 

Информационното събитие се организира през днешния ден в залата на хотел „ Балкан “.

„ Една от задачите на регионалния шеф е да спомага за положителния разговор и съгласуваност сред бизнеса и страната. Благодаря на Министерството на нововъведенията и растежа,че откликнаха на поканата ни и за положителното съдействие. Оставаме отворени за организирането и провеждането сходни разяснителни срещи за стратегии и планове в бъдещето “, сподели регионалният шеф Кристина Сидорова.

По време на срещата бяха показани две процедури- „ Изграждане на нови ВЕИ за лично ползване в композиция с местни уреди за предпазване на сила в предприятията ” и „ Подкрепа за сила от възобновими източници за семействата ”. Акцент бе подложен върху първата, която се явява една от дребното процедури, по която компаниите от Сектор Строителство са възможни и като бенефициенти, и като реализатори.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР