Обикновено с нетърпение очакваме авиокомпаниите да ни изненадат с нови

...
Обикновено с нетърпение очакваме авиокомпаниите да ни изненадат с нови
Коментари Харесай

Докъде ще летим изгодно

Обикновено с неспокойствие чакаме самолетните компании да ни изненадат с нови полети, до които можем да летим на положителни цени. Кои са новите дестинации от лятното разписание, по кое време започват полетите, в кои дни от седмицата и какъв брой ще ни костват билетите, споделя Ванина Хаджиева от онлайн туристическа организация eSky.

Маршрутът, който започва след броени дни, на 3 април, е София–Киев. Полетите ще се извършват в сряда и неделя, а цените стартират от 20 евро за еднопосочен билет.

В същите дни, само че от 8 май, втора нискотарифна самолетна компания започва полети до Тел Авив, като тази конкуренция се отразява добре на цените, които стартират от 15 евро в посока.

Юни месец ни чакат 2 нови дестинации от София – Каламата (Пелопонес) и Хания (Крит). Полетите до Каламата започват на 2 юни, един път седмично, а цените стартират от 23 евро. До Хания можем да летим непосредствено от 1 юни, в дните вторник и събота, на цени от 23 евро в посока.

През месец октомври ни чака новият маршрут София-Марсилия в дните сряда и неделя. Билетите към този момент са в продажба, а цените стартират от 30 евро в посока. В края на октомври започват и полети до Виена на преференциални цени от 20 евро в посока.

Нови направления ще се оперират и от Варна през юли, част от лятното разписание. Те ще свързват морската ни столица с 3 града в Германия – Берлин, Хамбург и Кьолн, а също и с Париж, Ливърпул и Копенхаген.

И в случай че към момента се колебаете коя тъкмо дестинация да изберете, само че желаете да пътувате на преференциални цени, специалистите от eSky поучават – следете офертите постоянно и планирайте пътуванията си по-отрано.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР