Обикновено, когато интервюират голям български учен, медиите неизменно питат Защо

...
Обикновено, когато интервюират голям български учен, медиите неизменно питат Защо
Коментари Харесай

Променящото се лице на българската наука

Обикновено, когато интервюират огромен български академик, медиите непроменяемо питат „ Защо решихте да се занимавате с просвета в България? “

А в случай че се зачетете в списание „ Българска просвета “ ще видите разнообразните аргументи и претекстове на разнообразни експерти зад сходно решение.
Може даже да ви споходи слаб оптимизъм, че в едно обозримо бъдеще, въпросът „ за какво останахте в България “ ще отпадне и ще бъде също толкоз естествено просвета да се прави у нас по този начин, както и на всички места по света .

Петър Теодосиев, основен редактор и движеща мощ зад „ Българска просвета “ споделя за мощните страни на правенето на просвета у нас, за срещите с забавни учени от разнообразни генерации и за положителните вести свързани с развиването на научното предприемачество.

Списание излиза всеки месец и се популяризира гратис в интернет, тъй като знанието би трябвало да е налично за всички . А в изданието ще откриете разнообразни завладяващи публикации, филми, изявленията и тематики свързани освен със света на науката и технологиите, само че и на културата, историята и археологията.
Чуйте повече за списанието от Петър Теодосиев.

Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР