Обикновената вода се превръща в структурирана и е много по-полезна,

...
Обикновената вода се превръща в структурирана и е много по-полезна,
Коментари Харесай

Как се прави слънчева вода и за какво е полезна

Обикновената вода се трансформира в структурирана и е доста по-полезна, в случай че я заредите със слънчева сила. Добре е обаче да зареждате вода, която е от река или в случай че е от чешма, преди този момент я пречистете с филтър.За да извършите слънчева вода, налейте я в стъклен съд и го оставете под слънчевите лъчи. Оставете я в продължение на три часа, след което тя ще е заредена с силата ян. Тази вода е доста потребна за пространства, в които хората непрестанно се карат, както и за стаи, където някой е боледувал.Можете да заредите стъклен съд с вода с лунна сила – ин, която омекотява силата в помещение, където са се проявявали отрицателни сили – на яд и завист. За да заредите водата, просто оставете стъклен съд на терасата, за за попие лунните лъчи. Лунната вода е доста подобаваща за пиянство преди сън, а съд с нея може да стои в спалнята, с цел да настрои организма за сънища без кошмари.

Лунната вода е подобаваща за подмладяващи ванни. В пълнолуние, когато силата на Луната е доста мощна, оставете една чаша с вода на терасата и пуснете в чашата сребърен пръстен. Сутринта прибавете лунната вода във водата във ваната и до момента в който сте в нея, си представяйте, по какъв начин ставате по-млади и по-красиви.

Добре е да се пие слънчева и лунна вода заран на гладно и вечер преди лягане, както и половин час преди хранене и два часа след хранене.

Слънчевата и лунната вода оказват помощ и за по-бързо излекуване. Водата би трябвало да се изпие от болния или да се остави в съд под леглото му за една нощ. По време на зареждане със слънчева или лунна сила водата не би трябвало да се намира покрай тв приемник, компютър, телефон или битови електроуреди.
Много е потребна синята слънчева вода. Намерете синя бутилка и в нея налейте чиста вода. Затворете бутилката с коркова запушалка или с хартия, само че не и с железна тапа.

Водата се оставя за един час под слънчевите лъчи и е подготвена за потребление. Тя може да се пие, с нея се поливат цветя и се поят домашни любимци, мие се лицето, чисти се помещението, с цел да изчезне неприятната сила, мият се плодове и зеленчуци. Под слънчевите лъчи и синьото стъкло водата става мощно структурирана и пречиства от отрицателна сила.

Инфо: http://healthy-way.eu

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР