Спортният комплекс на едни от най-добрите ни боксьори - Кубрат

...
Спортният комплекс на едни от най-добрите ни боксьори - Кубрат
Коментари Харесай

Събориха част от спортния комплекс на Кубрат и Тервел Пулеви

Спортният комплекс на едни от най-хубавите ни боксьори - Кубрат и Тервел Пулеви беше частично съборен, оповестява Нова ТВ.

По-малкият от братя Пулеви - Тервел дружно с жена му - волейболистката Диана Ненова обясниха пред медията, че става дума за безчинство от страна на вложител, който има намерение в региона да бъде издигната 19-етажна постройка с подземни паркинги.

" Вижда се от кое място са влезнали с тежка техника в постройката, след това запушиха с гипсокартон. И това се пробваха да фалшифицират, показаха ни фотография, че не било пробито. Доста дилетански опити да се заличи нещо, което е очевадно ", изясни Пулев пред Нова ТВ.

" Ако колоните бъдат бутнати с екскаватор, ще падне цялата постройка ", добави жена му Диана Ненова.

" Така нареченото ПБЗ (План за сигурност и здраве) за срутване на част от здания не е правилно, тъй като това е една сграда. Вижда се от кадастъра. Тук има затваряне на очите на държавните органи ", счита Пулев.

Инвеститорът не застана пред малкия екран, само че изясни, че събореното е 100% благосъстоятелност на компанията, която съставлява. Той добави, че частно-правните въпроси ще пази по правосъден ред.

Бяха потърсени и институциите в региона.

" Ние сме спазили буквата на закона. Нищо повече не може да създадем. Предстои да се подхващат дейности от администрацията на Столична Община. Със заповед на кмета ще се реши какво би трябвало да се направи за укрепването на постройката ", разяснява Витан Влахов , зам.-кмет на регион " Лозенец ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР