Обичайният заподозрян Нилс Петерсен бе главното действащо лице за Фрайбург

...
Обичайният заподозрян Нилс Петерсен бе главното действащо лице за Фрайбург
Коментари Харесай

Капитан Петерсен спаси Фрайбург в дъжда

Обичайният обвинен Нилс Петерсен бе основното настоящо лице за Фрайбург при семейството на Вердер (Бремен) и донесе най-малък триумф на своя тим - 1:0. Нападателят стана създател на единственото попадение под неспирния дъжд на “Шварцвалд щадион”, като то пристигна от дузпа в 24-ата минута.

През второто полувреме домакините получиха още един 11-метров углавен удар, който обаче бе пропуснат от Яник Хаберер две минути преди края на постоянното време. Между двете дузпи гостите от Бремен бяха много по-активни и настоятелни от противниците си, само че не съумяха да стигнат до гол и по този начин останаха на ръба на зоната на изпадащите.

Calmly dispatched. Nils #Petersen once again puts @scfreiburg in front from the spot #SCFSVW 1-0 pic.twitter.com/cD0HAjnpTP
— Bundesliga English (@Bundesliga_EN) February 17, 2018
Голът бе под №50 за Петерсен в Бундеслигата и под №30 за него с екипа на Фрайбург в елита. Капитанът има и 21 попадения за тима във Втора Бундеслига.

С днешните три точки Фрайбург събра общо 28 и се намира на дванадесета позиция, до момента в който Вердер е на петнадесето място с 23 точки, колкото има и шестнадесетия в таблицата - Майнц 05.

СТАТИСТИКА
МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ Бундеслига 23 кръг, събота 17 февруари  Фрайбург 1:0краен резулат  Вердер (Бремен)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР