Обичаният интернационален фестивал Halkidiki Adventure се завръща за трета поредна

...
Обичаният интернационален фестивал Halkidiki Adventure се завръща за трета поредна
Коментари Харесай

Halkidiki Adventure се завръща за трета поредна година

Обичаният международен фестивал Halkidiki Adventure се завръща за трета поредна година и дава обещание да е по-мащабен и по-грандиозен отвсякога. Фестивалът ще се организира в живописния регион на Калитеа на 3, 4 и 5-ти май.

Организаторите от Event Academy разкриха, че миналогодишната еуфория от страна на стотоци почитатели, които станаха част от незабравимия тридневен ваучър на плажа на Халкидики, ги е предизвикала да създадат празненството още по-грандиозно, а dj- те, на които ще заложат още по-известни. „ Това, което се случи предходната година беше нещо неповторимо и запаметяващо се. Ще дадем всичко от себе си, тази година да бъде още-добра както организацията, по този начин и самите празненства. Задава се нещо грандиозно “, показа Борис Денински от Event Academy, а сътрудникът му Петър Стоичков добави:

Ще се постараем още веднъж да съберем цяла плеяда от десетки настоящи имена от международната и българска електронна сцена, които да са още по-добри и от миналогодишните. За в този момент обаче няма да издаваме нищо, само че ще загатна, че се чака огромно име на сцената на Halkidiki Adventure ”.

Повече към програмата и имената, които ще взривят сцената на фестивала ще стане ясно на 9 февруари, когато е Пре-партито в паметния клуб EXE в столицата. От 20 Януари на уеб страницата на Event Academy Bulgaria са пуснати  първите билети, които  са единствено за същински ценители, след което към този момент ще бъдат оповестени и пакетите за другите хотели в Гръцкия курорт.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР