Джейк Пол показа новото си телосложение, след като натрупа обем,

...
Джейк Пол показа новото си телосложение, след като натрупа обем,
Коментари Харесай

Джейк Пол завършва телесната си трансформация преди боксовата битка с Майк Тайсън

Джейк Пол сподели новото си телосложение, откакто натрупа размер, с цел да се приготви за борбата си против Майк Тайсън.

Пол, трансформирал се в боксьор в YouTube се бие с иконата в тежка категория Тайсън в професионално позволен дуел на 20 юли на 80 000-местния стадион Далас Каубойс в Тексас. Противоречивата борба раздели мненията, защото доста боксови пуристи считат, че на „ Железния Майк “ не би трябвало да се разрешава да се състезава против някой, който е 31 години по-млад от него.

Пол тежи едвам 183lb за борбите си, откогато се отхвърли от интернет популярност за кариера на кръга. Сензацията в обществените медии натрупа до 200lb за последните си две победи и в този момент тежи същото като някогашния международен първенец в тежка категория Антъни Джошуа, по-късно повече от два месеца от борбата му против Тайсън.

Последното разобличаване на физиката на Пол не разкрива ще седне с някои почитатели, които настояват, че той наподобява отвън форма, откакто е напълнял. „ Знаете ли какъв брой е мъчно да изглеждате толков...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР